Тие се мистериозни и недопирливи: Само една работа може да ги задржи овие жени до вас?! - Македонија Денес

Тие се мистериозни и недопирливи: Само една работа може да ги задржи овие жени до вас?!

Опомена!!!

Само една работа може да ги задржи овие жени до вас?!

Нема знак кој толку многу сочувствува со другите како што е Рибата, а љубовната врска со нив е многу поразлична од се што сте имале досега. Сите деца многу сонуваат, а потоа пораснуваат. Ова не е случај со Рибите, кој целиот живот го поминуваат фантазирајќи.

Повеќе од било што Рибите посакуваат духовна врска со некој, врска каква што не е опишана во романите, ниту во филмовите. Нивната имагинација понекогаш може да им ја расипе врската, затоа што кога Рибата сака, во состојба е од него да направи совршен идол, па под знак прашање е нивната љубов и под постојан притисок, истата да биде “совршена”, како во нивната фантазија, што е невозможно.

Рибите сакаат со цело срце, а простуваат речиси истата секунда кога им е направена неправда. Тоа не е затоа што се наивни, туку затоа што умеат работите да ги согледаат од друг агол и да сочувствуваат и со оние кој ги повредил. И токму поради тоа Рибата ќе биде повредена многу почесто отколку било кој друг знак.

Потребно е многу напор за да ја оттргнете Рибата од себе, но кога тоа ќе се случи, знајте дека ве напушта засекогаш. Нив може да ги задржи само личност која во исто време ќе им биде пријател и љубовник, и со кој ќе оствари силна, емотивна, ментална и духовна врска, онаа која никој не може да ја прекине. И подготвени се да чекаат колку што треба таа личност да дојде, затоа што со ништо друго не се задоволува.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »