Тие ќе ве насмеат до солзи: Бебе хистерично се смее кога таткото ќе го направи ова ... (видео) - Македонија Денес

Тие ќе ве насмеат до солзи: Бебе хистерично се смее кога таткото ќе го направи ова … (видео)

Опомена!!!

Whatsuuuuuuuppppppppppppp !!! Бебе се смее неконтролирано кога таткото ја изговара познатата фраза од филмот Scary Movie. Филмот излезе во 2000 година.

Иако ова момче не знае за што станува збор се смее хистерично секој пат кога ќе го слушне WHAAAAAATSSSSS UUUUUUUUPPPP!

Овде погледнете ја познатата фраза”WHAAAAATSSSSSSSS UPPPPPPPPP” . Веројатно сте го погледнале овој филм, комедија која го одбележа новиот милениум!

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »