Татко тајно поставил камера за да целиот свет му поверува дека ќерката го прави ова(видео) - Македонија Денес

Татко тајно поставил камера за да целиот свет му поверува дека ќерката го прави ова(видео)

Опомена!!!

Татко тајно поставил камера за да целиот свет му поверува дека ќерката го прави ова.

Тоа што го снимила камерата е  танц на овој татко и ќерка и токму како што танцуваат  ѕвездите кои ги гледаат на телевизија.

Погледнете го ова прекрасно видео кое го освои светот:

Никој не и веруваше дека нејзините близнаци може ова да го направат се додека не ја земала камерата и ги снимила (видео)

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »