Татко играл видео игра со бебето во скут, а реакцијата на бебето ќе ве насмее до солзи (видео) - Македонија Денес

Татко играл видео игра со бебето во скут, а реакцијата на бебето ќе ве насмее до солзи (видео)

Опомена!!!

Овој татко и тоа како знае како да го забавува своето бебе.

Со развојот на технологијата се попопуларни станаа конзолите. Сега е речиси незамисливо детството без видео игрите, а по се изгледа дека и тие најмалите не се сигурни од тие игри.

Овој татко го земал своето бебе во скут и почнал да игра голф на својата Нинтендо Ви конзола. Кога  упати удар, бебето беше толку фасцинирано што ја имаше најубавата реакција која ќе ви го разубави денот.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »