Татко го бања бебето, а тоа не запира да смее кога тој го прави ова! (видео) - Македонија Денес

Татко го бања бебето, а тоа не запира да смее кога тој го прави ова! (видео)

Опомена!!!

Планирање на семејството има доста врлини и маани, а моментите каков што е овој се дефинитивно големи врлини кои го прават посреќен вашиот ден. Пробајте и самите да не се насмеете на смеењето на ова бебе!

Видеото прикажува поврзаност на татко и бебето додека му подготвува купка. Особено е интересен моментот во кое бебето не може да прекине со смеење по овој потег на таткото. Тој навистина има смисла за хумор кој бебето го препознава.

Погледнете за што станува збор:

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »