Татко го бакнал бебето, но ваква реакција сигурно не очекуваше (видео) - Македонија Денес

Татко го бакнал бебето, но ваква реакција сигурно не очекуваше (видео)

Опомена!!!

Малечката Емили има само три недели и ако и секое бебе сака да спие. Еден ден нејзиниот татко  го забележал своето девојче како спие и како што гласи правилото дека никогаш не треба да будите заспано бебе, тој не можел да одолее и да не ја бакне.

Го бакнал малото бебе, а ваква реакција не очекуваше…

Погледнете и споделете го видеото со пријателите:

Најбизарната фотографија која денес ќе ја видите и тоа се поради тоа што се наоѓа во долниот дел(фото)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »