Таа сопира вентилатор со јазик и го држи светскиот рекорд во оваа дисциплина (видео) - Македонија Денес

Таа сопира вентилатор со јазик и го држи светскиот рекорд во оваа дисциплина (видео)

Опомена!!!

Доколку не сте знаеле, во Гинисовата книга на рекорди забележен е и рекорд во запирање на вентилатор со јазик, а го држи дамата под име Зои Елис.

Таа успеала со јазик да запре 32 вентилатори во полна брзина, а како изгледал тој нејизн потфат погледнете во видеото:

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »