Таа не е ни свесна: Ова открива дека жената е долго време без секс! - Македонија Денес

Таа не е ни свесна: Ова открива дека жената е долго време без секс!

Опомена!!!

Некои знаци се помалку очигледни од другите.

Ова се знаци кои покажуваат дека жената одамна немала секс:


Гледање порно филмови
По некое време без секс, просечна жена ќе развие интерес за порно, што е повеќе типично за мажите. Оние кои инаку ги гледаат, во фазата без секс, ќе ги гледаат многу поинтензивно.

Помала потреба за депилација
Фазите на лошиот сексуален живот имаат една голема предност – помала потреба за депилација. Сепак, постои граница, еднаш кога жена ќе ги пушти влакната на сите страни, сосема е јасно дека е време за секс, колку што е можно побрзо, толку подобро.

Зголемена потреба за храна
Посебно онаа која никако не е добра за вас. Ако веќе нема сексуално задоволство, барем можете да најдете задоволство во мрсни и слатки работи.

Упорно го правите истото:Главни причини зашто мажите бегаат од вас!

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »