Таа е една од најубавите и најмоќните жени во Русија(фото) - Македонија Денес

Таа е една од најубавите и најмоќните жени во Русија(фото)

Опомена!!!

Шампионка во тајландски бокс и манекенка е накратко она што ја прави Анастасија Јанкова една од најубавите и најмоќните жени во моќната Русија.

Нејзината спортска кариера е навистина импресивна, а досега неколку пати била во можност да го освои шампионатот во Москва, Рускиот куп и да учествува на Светското првенство во спортот кој е се – само не женски – тајландски бокс.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »