Судбина: Го насликала мажот од соништата, а тогаш се запознале и венчале (фото) - Македонија Денес

Судбина: Го насликала мажот од соништата, а тогаш се запознале и венчале (фото)

Опомена!!!

Уметничката Клои Мејо (35) во 2009 година насликала слика на која таа се прегрнува со нејзиниот маж од соништата. Своето дело откако го насликала го поставила во агол од дневната соба и повеќе не размислувала за таа слика. Но, судбината е непредвидлива, па таа Кои доживеала вистинско шок кога го запознала Мајкл кој бил идентичен како оној кој го насликала.  

Во потрага по љубов Клои подоцна се приклучила на интернет страни за пронаоѓање на партнер и почнала да се допишува со Мајкл Гоеман (34). По два месеци двојката се запознала, а Клои била шокирана кога открила дека Мајкл е идентичен со ликот кој таа го нацртала, пренесе Дејли Мејл.

судбина

Клои нему кажала веднаш на Мајкл за сликата туку решила да ја сокрие под креветот. Како што појаснила и било страв Мајкл да не ја остави. Подоцна сепак решила да му каже, а Мајкл не избегал. Ја продолжиле врската, а по година и пол Мајкл ја запросил Клои.

Се венчале три години од како се запознале, а сликата е изложена во нивната куќа.

Рецепт за вечна љубов: Се чита 10 секунди, а поуката останува вечно

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »