Ставила повеќе од 10 слоеви пудра! На крајот изгледала како...(видео) - Македонија Денес

Ставила повеќе од 10 слоеви пудра! На крајот изгледала како…(видео)

Опомена!!!

Ставила повеќе од 10 слоеви пудра и добила резултат кој е далку од пофален, а на вас ви порачуваме да не го правите ова по дома…

Сигурно сте го слушнале оној израз „како со цемент да се шминкала“ , а оваа девојка токму тоа и се обидела да го направи.

Многумина девојки тежнеат кон оној природен изглед, но постојат и такви чие лице буквално не се гледа од шминката.

Влогерката Никол се осмелила на еден експеримент чиј крај и тоа како ќе ве остави без коментар. Нанела повеќе од 100 слоеви течна пудра и во тие неколку  минути остарела минимум 10 години.

Погледнете како тоа изгледа:

Ги лакирала ноктите 12 часа за да го добие овој резултат и да покрене нов грозен тренд на интернетот

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »