Сподели фотографија на Фејсбук го запали интернетот па по 10 минути ја избриша!(фото) - Македонија Денес

Сподели фотографија на Фејсбук го запали интернетот па по 10 минути ја избриша!(фото)

Опомена!!!

Една девојка од Кина за буквално 10 минути успеала да го запали интернетот откако  на својот ѕид споделила фотографија на која е наведната додека бара низ рафтовите во супермаркет.

fffee3

По брзата реакција на милиони  луѓе ширум социјалните мрежи и голем број на лајкови и коментари под фотографијата девојката се премислила и ја тргнала својата фотографија но веќе било доцна да се покае.

Што мислите вие дали и беше паметно да ја сподели оваа фотографија?

Тоа се вика посветен татко! Интернетот умира од смеење поради долниот дел од оваа фотографија

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »