Снимка која пејачката би ја забранила да може:Вака изгледаше Карлеуша без естетските операции!(видео) - Македонија Денес

Снимка која пејачката би ја забранила да може:Вака изгледаше Карлеуша без естетските операции!(видео)

Опомена!!!

Пејачката Јелена Карлеуша музичката кариера ја започнала во 1995 година издавајќи го првиот албум под назив „Огледалце“.

Карлеуша

Таа истоимената нумера истата година ја извела на „Деновите на естрада“, а на оваа манифестација привлекла големо внимание, иако била на почетокот на кариера.

Карлеуша

Јелена за овој настап облекла златен фустан преку кој носела бела бунда. Шминката и фризурата исто така биле во стилот на деведесеттите, изразени кркми и со молив исцртани усни.

Тоа што е интересно е што Карлеуша во овој период немала естетски корекции на нејзиното лице и тело.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »