Снежни бели фармерки против мрачните есенски денови(галерија) - Македонија Денес

Снежни бели фармерки против мрачните есенски денови(галерија)

Опомена!!!

Да, и не мора да се носат само во текот на летото …

Белите фармерки обично се летна облека, а со доаѓањето на првите студени денови, ги ставаме на посебни полици, каде што го чекаат сонцето до мај.

Сметаме дека ова е голема грешка и инсистираме на тоа дека е можно и неопходно да се носат снежните бели фармерки во текот на зимскиот период.

Иако белите фармерки изгледаат најдобро во комбинација со летна облека – шарени бохо кошули, лесни летни сандали на исончана кожа, постојат многу начини да се стилизираат во текот на зимата.

Ви препорачуваме да носите бели фармерки со светли чизми, новогодишни, божиќни џемпери, со омиленото сако и лакирани чевли, со шарени јакни и шалови во тон – воопшто, со било што.

Ако планирате зимската гардероба да ја освежите со “летни парчиња”, погледнете како можете да ги комбинирате белите фармерки оваа сезона.

Овој џемпер е прогласен за најгрд, а чини милион и пол денари само поради ова (фото)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »