Слатка игра на вашето кученце и бебе (галерија/видео) - Македонија Денес

Слатка игра на вашето кученце и бебе (галерија/видео)

Опомена!!!

И покрај понекогаш застрашувачкиот изглед, големите раси на кучиња се исклучителни семејни пријатели, полни со љубов и заштита за вашите деца.

Придобивките за одгледување на деца со миленичиња се многубројни: тие учат одговорност, сочувство и доверба, ги заштитуваат вашите деца и истите ги држат физички активни. Ви илустрираме неколку симпатични фотографии за играта и взаемната љубов на децата и домашните миленици.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »