Симона Попоска: Се ќе помине - Македонија Денес

Симона Попоска: Се ќе помине

Опомена!!!

Во песната „Се ќе помине”како  комплетен автор се јавува диџејот и продуцентот Ерик Фокс која е во ритам својствен за дуото, додека текстот го напиша пејачката и текстописец на многу хитови, Магдалена Цветковска.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »