Што прво гледате на сликата, открива како ги решавате проблемите?! - Македонија Денес

Што прво гледате на сликата, открива како ги решавате проблемите?!

Опомена!!!

Уметникот Роб Гонзалвес е познат по создавањето слики во кои се кријат најмалку две приказни во себе. На секоја слика, работи по два месеци, а она што прво ќе го видите на нив, може да открие некои делови од вашата личност. Што прво гледате на оваа слика?

1.Кревети
2.Снежна покривка

Што прво забележавте на сликата, тоа открива како ги решавате вашите проблеми.

Одговорите прочитајте ги  на следната страна.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »