Што ни носи Марс во Шкорпија: Многу страст, сексуалност, посесивност и мистериозност! - Македонија Денес

Што ни носи Марс во Шкорпија: Многу страст, сексуалност, посесивност и мистериозност!

Опомена!!!

Мажите стануваат се повеќе страствени и енергични, така што жените ќе бидат на мета од искусните шармери на кои тешко ќе им одолеат.

Марс, планетата која симболизира акција, сексуалност и машки пол на 7 декември, влегува во Шкорпија, знак на пари и еротизам, во кој останува до 26 јануари следната година.

Во овој знак, неговото влијание е силно, што ги прави мажите да станат поактивни, постраствени и поенергични, додека понежниот пол може да се најде на мета на искусни шармери на кои тешко ќе можат да одолеат.

Тоа открива каде вложувате и трошите најмногу енергија, како се снаоѓате во опасни ситуации, колку сте храбри и борбени, и што може да ви налути. Во женскиот хороскоп, Марс покажува тип на маж кој ја привлекува, а кај мажот како тој превзема иницијатива, каков љубовник е, како се справува со пари, итн.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »