Шесторки за кои зборуваше целиот свет пораснаа и денес изгледаат вака (фото) - Македонија Денес

Шесторки за кои зборуваше целиот свет пораснаа и денес изгледаат вака (фото)

Опомена!!!

Поминаа повеќе од 20 години од како се родени првите успешни шестроки на светот. Денес ви ја пренесуваме нивната приказна.

семејство

Оваа фотографија е направена во 1983 година кога Џенет Волтон роди шест близначиња!

семејство

Да се има шесторки воопшто не беше лесна задача за ова семејство, особено за Џенет.

семејство

Луѓето може лесно да замислат како е да се имаат две – три деца, но шест близнаци е нешто што ретко кој мо\е дури и да си го замисли.

семејство

Но, ова семејство успеало да се справи со сите предизвици.

семејство

Девојчињата имале прекрасно детство и целото можно внимание од страна на родителите.

семејство

Семејството Волтон редовно ги фотографирало своите деца низ целиот период на растење, па дури и кога почнале да стануваат мајки.

семејство

Родителите биле тука за нив кога им биле потребни и така и тие може да бидат тука за нивните деца.

семејство

Сега се возрасни и зрели жени и секоја решила да го следи својот животен пат.

семејство

Почнале да се занимаваат со разни професии кои ги однеле на различни страни, но секој момент кога ќе се соберат е посебен.

семејство

Едната од нив станала стјуардеса, друга учителка, сопственичка на продавница за благи, додека една станала мајка.

семејство

Како што изјавила најголема желба им е сите да станат мајки, баш како што првата  од нив  по име Сара се остварила во таа улога.

Џенет е сега баба и ќе ги гледа своите внучиња како растат, токму како што ги гледала нејзините шесторки.

Замислите само колку внучиња ќе има Џенет.

семејство

Ова семејство ќе биде огромно! Дури и секоја нејзина ќерка да роди по две деца, тоа значи дека ќе има 12 внучиња.

Image source: thatviralfeed.com

Татко седи на маса со четворки:Нивното заразно смеење ќе ви го разубави денот(видео)

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »