Секогаш кога врне дожд таа повлекува сина линија под окото – кога ќе видите зошто, ќе го сторите истото (видео) - Македонија Денес

Секогаш кога врне дожд таа повлекува сина линија под окото – кога ќе видите зошто, ќе го сторите истото (видео)

Опомена!!!

Секогаш кога врне дожд , таа повлекува сина линија под окото – кога ќе видите зошто, ќе го сторите истото.

Доколку времето е тмурно и врнежливо и целосно спротивно од тоа како моментално се чувствувате, тогаш мора да сторите нешто!

Популарната Јутјуберка “easyneon” го има решението. За да се истакне на тмурното време, таа има посебен трик кој ќе ги воодушеви сите жени.

Прво се нашминкала во  “Smokey eyes” стил, а тогаш на долните трепки додала малку боја.

Резултатот е фантастичен.

Научете како да ги нашминкате очите за да изгледаат поголеми (видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »