Се сеќавате на Том, основачот на MySpace?Го продаде за 580 милиони и еве што први сега (фото/видео) - Македонија Денес

Се сеќавате на Том, основачот на MySpace?Го продаде за 580 милиони и еве што први сега (фото/видео)

Опомена!!!

Последните години не можевме да слушнеме ниту збор за коосновачот на MySpace, Том Андерсон, кој во 2005 година ја продаде славната социјална мрежа за неверојатни 580 милиони долари.

Том

Имено, Андерсон последните неколку години патува по светот и како што може да се види по неговите фотографии, изгледа дека во целост ужива во својата пензија.

I don’t actually have a Southern Accent, that was for fun

A post shared by Tom Anderson (@myspacetom) on


Поради тоа што ја откри својата страст кон фотографиите 2011 година, MySpace Tom, како што се викаше на оваа социјална мрежа, лута по светот и се обидува да фати совршени снимки со камерата.

Том

Том

Том

Том

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »