Само 2 проценти од луѓето можат да ја решат оваа загатка! Дали сте меѓу нив? - Македонија Денес

Само 2 проценти од луѓето можат да ја решат оваа загатка! Дали сте меѓу нив?

Опомена!!!

Постојат математички проблеми до чии решенија тешко се доаѓа.

Исто така, постојат загатки кои се така добро осмислени и поставени што е многу тешко да се дојде до точниот одговор.

Во која категорија спаѓа оваа загатка на фотографијата – колку се тешки заедно кучето, мачката и зајакот?!

Само 2 проценти од луѓето можат да ја решат оваа загатка. Дали сте меѓу нив? На следната страна имате помош:

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »