Родителите му подариле на бебето нова играчка: На почеток било збунето, но кога почнал да се игра се случило нешто прекрасно!(видео) - Македонија Денес

Родителите му подариле на бебето нова играчка: На почеток било збунето, но кога почнал да се игра се случило нешто прекрасно!(видео)

Опомена!!!

Родителите му подариле на бебето нова играчка…

Иако тоа лесно го забораваме, животот го прават мали нешта, па така напата способност да пронајдеме радост во тие моменти е исклучително важна. Меѓутоа, тоа не треба посебно да им се објаснува на децата.

Кога родителите му подариле нова, доста едноставна,играчка на бебето на почетокот било малку збунето. Но кога почнал да се игра со неа?Неверојатно.

Некои може ќе речат дека бебето едноставно се забавува, но факт е дека децата знаат да ги ценат малите нешта. Освен тоа, зарем неговата насмевка не е нешто најслатко што денес сте го виделе.

Бебето го наследило од мајката реткиот белег на косата – изгледа хипнотизирачко (фото)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »