Родителите ќе ни бидат благодарни: Можно е да се успие бебе и за пола минута,а еве и како (видео) - Македонија Денес

Родителите ќе ни бидат благодарни: Можно е да се успие бебе и за пола минута,а еве и како (видео)

Опомена!!!

Еден татко смили ултра интересен и лесен начин да го успие своето бебе.

Зема мека салфетка и му поминува преку лицето на своето бебе. Еднаш, два пати, три пати и бебето веќе спие!

Мислите дека не е возможно? Ај ѕирнете:

Оваа мајка е генијална: Нашла совршено решение за да го смири бебето!Кога ќе го погледнете видеото и вие ќе го сторите ова!

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »