Ретко се појавуваат заедно: Ова е сопругата на Здравко Чолиќ(фото) - Македонија Денес

Ретко се појавуваат заедно: Ова е сопругата на Здравко Чолиќ(фото)

Опомена!!!

Музичката поп икона Здравко Чолиќ во брак е со Александра Чолиќ од 2001 година со која има две ќерки Уна (15) и Лана (10) .

За Александра многу малку се знае. Ретко се појавуваат заедно. Александра е професорка по географија, посветена е на семејството, и е голема поддршка на ѕвездата Чола.

– Се венчавме на први мај сосем спонтано, сите мислеа дека е скриена камера. Долго бевме во врска, па тоа беше џа или бу!- изјави тогаш Здравко Чолиќ.

Погледнете на следната страна како изгеда жената која го има освоено срцето на Чола.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »