Реакцијата на ова момче кога му паѓа лубеницата го освои интернетот во миг!(видео) - Македонија Денес

Реакцијата на ова момче кога му паѓа лубеницата го освои интернетот во миг!(видео)

Опомена!!!

Во видеото од само 3 секунди се гледа малото момче Ноа кое се обидува да крене лубеница, но таа му се лизга од рацете и паѓа на подот.

Откако снимката станала хит, на Твитер се појави уште една фотографија од момчето на кој седи во количка за шопинг, пред „местото на злосторот“.

лубаница

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »