Разговор меѓу татко и ќерка ќе ве насмее до солзи: Нема момче за тебе, ти ќе одиш во манастир (видео) - Македонија Денес

Разговор меѓу татко и ќерка ќе ве насмее до солзи: Нема момче за тебе, ти ќе одиш во манастир (видео)

Опомена!!!

Познато е дека поголем број на татковци имаат заштитнички став кон своите ќерки, но овој татко е апсолутен победник. На инсистирањето на неговата малечка ќерка дека сака момче, овој татко давал откачени одговори.

Џон Тиерни решил да воведе ригорозни правила за неговата четиригодишна  ќерка Грејс.

Грејс: Но, што ако сакам да имам момче?

Џон: Ќе му ги скршам нозете и погоди што тогаш твојот татко ќе му стори? Твојот татко ќе го заклучи.

Грејс: Не, слушај. Јас сакам момче. Јас ќе си најдам момче.

Џон: Ти нема да имаш момче, ти ќе станеш чесна сестра . Ќе му се посветиш на Господ.

Грејс: Нема, сакам да имам момче.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »