Разголена фризерка: Влегол во берберница, а таа се соблекла (видео) - Македонија Денес

Разголена фризерка: Влегол во берберница, а таа се соблекла (видео)

Опомена!!!

Која е адресата на салонот каде работи оваа фризерка?

фризерка
Во морето скриени камери на Јутјуб, во кои најчесто се малтретираат минувачите, ова е пријатно освежување. В секој случај, подобро косата да ви ја мие девојка во топлес, од што маж со коњско опавче, зарем не? Инаку, за овој вид на скриени камери велат дека целосно се наместени, вклучувајќи ги и „случајните“ учесници кои се измамени. Па, проценете самите:


Une coiffeuse au poil by Spi0n

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »