Прво пире од киви (12+) - Македонија Денес

Прво пире од киви (12+)

Опомена!!!

Состојки: 2 киви

Подготовка
Кивито излупете го, извадете ги семките и ставете го во блендер. Блендирајте додека не постигнете конзистентна смеса.

 

 

 


Следете ги нашите рецепти во групата на Нутри Бебе
https://www.facebook.com/groups/nutribebe

Следете го Нутри Бебе на Инстраграм
https://www.instagram.com/nutri_bebe/

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »