Прво ја нарече кучка, а сега на повидок е повторна соработка ! - Македонија Денес

Прво ја нарече кучка, а сега на повидок е повторна соработка !

Опомена!!!

Музичарот Џастин Тимберлејк изјави дека повторно би можел да соработува со својата поранешна девојка Бритни Спирс. Бритни минатиот месец изјави дека “Џастин Тимберлејк е многу добар”, додека ги набројуваше музичарите со кои би сакала да соработува.

Запрашан за тоа дали е возможно повторно да соработува со поранешната партнерка, Тимберлејк за телевизијата „Е!“ изјави: „Апсолутно. Достапен сум, повикајте ме!

Бритни и Џастин беа во тригодишна врска до 2002, а во 2013 Џастин Тимберлејк наводно ја навредил Бритни Спирс, која ја окарактеризирал како кучка, затоа што го изневерила додека биле во врска.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »