Првата ќе ве воодушеви: Ова се три причини вечерва да испробате нежен секс! - Македонија Денес

Првата ќе ве воодушеви: Ова се три причини вечерва да испробате нежен секс!

Опомена!!!

Фантазијата и играта на заведување се пожелни во кревет, но повремено можете да ја промените рутината и да го забавите ритамот.

Иако се смета дека мажите сакаат само жесток секс, препорачливо е од време на време да имате секс полн со емоции, страст и љубов. Ова се три одлични причини зошто барем една вечер да уживате во шармот на нежен секс:


1. Тој е … поинтензивен
При вообичаениот секс, не можеме да ја испразниме главата од излишни мисли, па не сме способни да забележиме толку многу работи како кај нежниот секс. Со други зборови, кај класичниот секс, повеќе сме во самиот чин и неговата цел отколку што се доживуваме себеси.

2. Тој е … поинтимен
Нежниот секс ја подобрува интимноста со вашиот партнер, затоа што на него одвојувате повеќе време и повеќе му се посветувате, што е јасно видливо и се чувствува.

3. Тој е … порелаксиран
Како прво, тука нема брзање, што е голема предност за вашиот сексуален живот, на сред забрзаниот начин на живот.

Нема да има проблеми! Идеални секс пози за секоја големина на пенисот!

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »