Пролетен цвет за вашиот хороскопски знак?! - Македонија Денес

Пролетен цвет за вашиот хороскопски знак?!

Опомена!!!

Секој хороскопски знак претставува посебна личност и со себе носи специфична енергија.

Карактеристиките на секој знак исто така се поврзани со одреден цвет. На секој хороскопски знак му одговара некои од пролетните цвеќиња кои ни доаѓаат со убавото време. Ајде да провериме кој цвет најдобро одговара на вашиот хороскопски знак!

Овен – тигрест крин


Со Овенот владее Марс. Затоа Овенот е огнен знак, од акција и полн со енергија.

На огнениот Овен му одговара тигрест крин, црвено лале, па дури и трновита роза.

Овие цвеќиња најмногу одговараат со темпераментот на Овен.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »