Припадниците на овие три хороскопски знаци ги сакаме сите, иако се многу напорни! - Македонија Денес

Припадниците на овие три хороскопски знаци ги сакаме сите, иако се многу напорни!

Опомена!!!

Нивната енергија е заразна, а првенствено ги обожаваме затоа што се добри луѓе.

Со сето ова тие освојуваат и со својот ентузијазам, поинаков поглед кон светот и се луѓе со големо срце.

Водолија
Водолиите се оригинални, родени сонувачи чија фантазија ја надминува секоја граница на реалноста. Со нив ни е забавно, бидејќи не носат во свет кој не го познаваме, во светот на фантазијата каде и Петар Пан одлично би се забавувал. Сериозни се само во оние моменти кога треба да дадат вистински пријателски совет. Сакаат еднаквост и правдина.

Нивниот интелект ги воодушевува сите кои ќе започнат некаков разговор со нив. Тие се главни организатори на забавите и одлично друштво.  Знаат да ги мотивираат другите бидејќи и самите се постојано мотивирани и добро расположени. Ако сте го освоиле срцето на една Водолија, знајте дека таа ќе направи се за вие да бидете среќни.

Продолжува на следната страна…

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »