Примери на финансирани компании - Македонија Денес

Примери на финансирани компании

Опомена!!!

Погледајте ги во прилог овие примери на компании кои веќе користеле грантови средства од Европската комисија во Брисел.

Пример:  Jose Mourinho вклучен во ЕУ финансиран проект. Вашиот мобилен телефон може да е корисен при детекција на Паркинсонова болест

 

Пример за компанија производител на ПВЦ-Алуминиум прозори и врати:

 

 

Пример за компанија која работи во био-технологија:

 

 

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »