Приказна со среќен крај: Куче кое било напуштено во пустина доживеало прекрасна трансформација!(видео) - Македонија Денес

Приказна со среќен крај: Куче кое било напуштено во пустина доживеало прекрасна трансформација!(видео)

Опомена!!!

Ова е Дороти- таа била потполно сама, ранета и талкала по улиците.

Тогаш Дороти ги пронашла љубезните странци кои ја земале со нив, Меѓутоа, прво било потребно да се развие доверба со неа затоа што била оставена во пустина од страна на поранешниот сопственик.

Нејзините спасители не биле сигурни дали таа е мажјак или женка затоа што нејзиното крзно било огромно и запуштено. Но на некој чуден начин мислеле дека таа е женка и го дале името Дороти.

По закрепнувањето Дороти била посвоена и добила нов дом во кој сега нејзиното ново семејство се грижи за неа на најдобриот можен начин.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »