Прекрасни фризури за момчиња (галерија) - Македонија Денес

Прекрасни фризури за момчиња (галерија)

Опомена!!!

Дали вашето синче има фризура по последна мода или секогаш е иста. Ако е време да појдете на фризер еве колекција од “cool” фризури кои ќе ги воодушеви вашите момчиња кои можеби и не се чешлаат. Издвоивме примери за различни типови на коса и должина.

Погледнете ги сликите и одлучете однапред што ќе му кажете на фризерот. Дури и ако сами го шишате детето, сигурно ќе испробате нешто ново:

Сосем кратко на страна и кренати шишки

Еднаква фризура

Малку должина на сите страни

Прамен над челото

Малку подолга коса

За рамна коса

Коса на врвот на главата

Модерни шишки и за најмладите

Рок ѕвезда

Бебешки фризури

Сериозно и уредно

Долга рамна коса

Кратка виткана коса

Долга виткана коса

За првиот училишен ден: 3 оригинални фризури за девојчиња (видео)

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »