Пред една деценија лудувавте по неа, денес ова актерка нема да ја препознате(фото) - Македонија Денес

Пред една деценија лудувавте по неа, денес ова актерка нема да ја препознате(фото)

Опомена!!!

Згодната актерка, која беше позната по нејзината улога во серијата “Руби”, драматично го промени својот изглед.

Повеќе од една деценија, поточно пред 13 години, целиот регион полуде по актерката Барбара Мори која го играше ликот на злобната Руби.

Руби остави толку многу силен впечаток во оваа серија, што многумина посакуваа да ја гледаат и во некоја друга, што за жал не се случи.

Сега Барбара изгледа многу подобро, иако потполно го сменила својот личен опис.

Имено таа повеќе не е црнка, туку русокоса, послаба од тоа што беше но и уште поубава од времето на “Руби”.

Веројатно и тешко ја препознавате. Нејзиното вистинско име е Барбара Мори Очоа. Таа е мексиканска актерка и манекенка, родена на 2 февруари 1978 година во Монтевидео, Уругвај.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »