Паметно огледало кое е способно да ви даде информации за сите промени кои се случуваат на вашето лице (видео) - Македонија Денес

Паметно огледало кое е способно да ви даде информации за сите промени кои се случуваат на вашето лице (видео)

Опомена!!!

HiMirror е огледало во светот кое е способно да ви даде информации за сите промени кои се случуваат на вашето лице, како на пример појавата на брчки, пигментација, потечени очни капаци, и проблематични пори. Сите овие информации кои ќе ги добивате секојдневно ќе ви помогнат во остварувањето на вашите цели кога се работи за вашиот изглед.

огледало

Секогаш ќе бидете информирани за се што може да биде алармантно и да предизвика некаков здравствен проблем или пак оштетување на кожата. Не само што ќе добивате известувања, овој уред ќе ве дава и  инструкции кои би ви помогнале да ги решите овие проблеми.

Овој уред навистина ќе го промени и олесни начинот на модерното живеење. Повеќе информации добијте на HiMirror.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »