Повеќе од 50 000 евра за операции! Кога ќе видите што направило ова момче од себе, нема да ви биде добро!(видео) - Македонија Денес

Повеќе од 50 000 евра за операции! Кога ќе видите што направило ова момче од себе, нема да ви биде добро!(видео)

Опомена!!!

Маж, кој поголемиот дел од животот и парите ги потрошил на пластични операции, за да добие изглед на  елф  и вонземјанин, планира нови зафати.

Луис Падрон (26) од Буенос Аирес досега потрошил 50 000 евра на многубројни пластични операции, за да изгледа како Плејадијанец, имагинарно суштество помеѓу елф и вонземјанин.

Со шилести уши како елф, зголеми очи и бела коса, Луис изгледа ако да не доаѓа од Земјата. По последната операција, на која вилицата му е скршена на пет места, Луис е подготвен да се подвргне на нови зафати, пренесува Дејли мејл.

операции

-Сакам да го намалам Адамовото јаболко и да направам операција на очите за да добијам изглед на мачка“, кажал Бразилецот. Покрај тоа сака и трајно да ја смени бојата на очите.

операции

-Кога бев тинејџер дознав за суштествата  наречени Плеадијец. Тие се совршени човечки суштества од вселената, многу се бледи и високи, имаат долга сребрена коса и големи очи. Јас се чувствувам како лик од фантазиите и тоа сакам да го прикажам и во јавноста. До сега имав околу 40 операции на кои потрошив околу 50000 евра, раскажал тој.

операции

операции

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »