Повеќе од 4 милиони прегледи: Снимала езеро, зеленило, виножито - пејзаж за уживање, а тогаш нешто ја извадило од памет (видео) - Македонија Денес

Повеќе од 4 милиони прегледи: Снимала езеро, зеленило, виножито – пејзаж за уживање, а тогаш нешто ја извадило од памет (видео)

Опомена!!!

Езеро, зеленило, виножито…Совршен пејзаж за уживање поради што оваа жена ја земала камерата со цел да го овековечи целиот призор.

Меѓутоа, додека спокојни стоела покрај прозорот гледајќи го виножитото на небото, ненадејно пред нејзините очи блеснала молња.

Целиот настан е забележан, а видеото е прегледано повеќе од 4 милиони пати.

Кога природата ќе ја покаже својата безмилосност: Погледнете ги најбруталните природни катастрофи (видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »