Потсетување: Дуке Бојаџиев и Мартина - Вечност (Eternity) - Македонија Денес

Потсетување: Дуке Бојаџиев и Мартина – Вечност (Eternity)

Опомена!!!

Потсетување: Дуке Бојаџиев заедно со Мартина Блажевска и песната со име „Вечност“(Eternity).

Заедничката песна беше нешто сосема ново од Дуке и Мартина што има летен призвук.

На големо задоволство ги споивме Охрид, Македонија и Њујорк во една заедничка приказна – вели Мартина Блажевска.

Нумерата „Вечност“ (Eternity) е комплетно авторско дело на Дуке Бојаџиев, а истата е снимена во „Гаеа мјузик“ во Њујорк. Режисер на видеото е Даниел Јовески, а снимено е на локации во Охрид и во Њујорк.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »