Потсетник: Ламбе Алабакоски: Ти само кажи - Македонија Денес

Потсетник: Ламбе Алабакоски: Ти само кажи

Опомена!!!

Модерниот електронски звук кој е актуелен низ целиот свет па и кај нас, поп пејачот Ламбе Алабаковски го искористи за повторно  да се појави во негов стил, со уште еден сингл и видеоспот за темата „Ти само кажи“.

Видеото е комплетно реализирано од  „Фабрика продукција“, додека за самата музика и аранжман беа задолжени студио Јованови.

Претпознатливо за него се згодните девојки кои во позадина дополнително го разубавуваат самото видео,  па така и во овој видеозапис се појавува една позната манекенка. Овој пат тоа е заводливата Ива Михајловска во прекрасните креации на Елена Лука.

 

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »