Потрошил 50 илјади долари за да изгледа како бесполов вонземјанин?! (видео) (галерија)

Вонземјаните не доаѓаат од друга планета, туку се прават тука на планетата Земја. Еден жител на Лос Анџелес имал повеќе од 100 козметички процедури за да изгледа како бесполов вонземјанин. Овој 22 – годишен шминкер за себе вели дека не ниту машко ниту женско и сега е во процедура на наоѓање хирург кој би бил … Продолжи со читање Потрошил 50 илјади долари за да изгледа како бесполов вонземјанин?! (видео) (галерија)