Потрошил 50 илјади долари за да изгледа како бесполов вонземјанин?! (видео) (галерија) - Македонија Денес

Потрошил 50 илјади долари за да изгледа како бесполов вонземјанин?! (видео) (галерија)

Опомена!!!

Вонземјаните не доаѓаат од друга планета, туку се прават тука на планетата Земја.

Еден жител на Лос Анџелес имал повеќе од 100 козметички процедури за да изгледа како бесполов вонземјанин.
Овој 22 – годишен шминкер за себе вели дека не ниту машко ниту женско и сега е во процедура на наоѓање хирург кој би бил подготвен да му ги отстрани гениталиите, брадавиците и папокот.

Вини Оу почнал со операциите кога имал 17 години. Тој носи црни контакт леќи за да уште повеќе личи на некој кој не е од оваа планета.
-Сакам да бидам бесполов вонземјанин, Сакам мојата надворешност да го прикаже тоа како што се чувствувам внатре. Сакам да бидам хибрид, ни машко ни женско“, кажало ова момче за една новинарска агенција.

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »