Потребни ви се само две минути да ставите синџири за снег(видео) - Македонија Денес

Потребни ви се само две минути да ставите синџири за снег(видео)

Опомена!!!

Сигурно веќе знаете за да возите автомобил во зимски услови, кога на патиштата има снег и мраз, неопходно е да поседувате ланци, кои морате да ги користите на делниците каде што за тоа е поставена вертикална сигнализација.

Кога ќе се најдете во ситуација прв пат да ставате синџири, а временските услови околу вас се лоши, поставувањето може да ви изгледа многу комплицирано а посебно доколку не сте го ни прочитале упатството.

Одвојте две минути време, погледнете го видеото и бидете подготвени.

Ова се најкреативните сопственици на автомобили на светот (галерија)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »