Поставил клуч на пламен на запалка, кога ќе видите зошто, и вие ќе го сторите истото (видео) - Македонија Денес

Поставил клуч на пламен на запалка, кога ќе видите зошто, и вие ќе го сторите истото (видео)

Опомена!!!

На прв поглед сигурно се прашувате што греење на клуч може корисно да ви донесе, освен траги од огин на самата запалка.

Сепак, ве уверуваме дека ова може да ви биде од голема корист. Популарниот Јутјубер Дејв Хакс го претстави својот трик кој може да ви послужи во случај да го изгубите клучот.

На кој начин и што тоа тој порачува, погледнете во видео снимката:

Почнала да сече пластични шишиња: Генијална работа која ќе посакате да ја имате во својот дом! (видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »