Поставил безбедносна камера во собата на бебето: Снимката на неговата жена ќе ве насмее до солзи (видео) - Македонија Денес

Поставил безбедносна камера во собата на бебето: Снимката на неговата жена ќе ве насмее до солзи (видео)

Опомена!!!

Понекогаш е голем предизвик да го успиете бебето без по неколку минути да се разбуди и расплаче. Токму таквите ситуација ја научиле оваа мајка, Карин Челин Морис, да биде внимателна. Но, нејзиниот сопруг не можел да замисли колку е таа креативна во своето искрадување додека не ја видел на безбедносните камери.

Со денови умирал од смеење поради тоа што го видел. До оваа снимка додал:„Кога имате камери во куќата најдобра работа е да ја гледате сопругата како се искрадува од собата на бебето откако го успала. Понекогаш мора да вложите големи напори за да излезете иако можеби не сте ниту свесни за тоа!“.

Погледнете и самите како тоа изгледало:

Сосема е можно дека веќе го имаме најслаткото видео за 2018 година (видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »