Со помош на овој генијален трик успеал да го убеди газдата да не плаќа кирија цел месец (видео) - Македонија Денес

Со помош на овој генијален трик успеал да го убеди газдата да не плаќа кирија цел месец (видео)

Опомена!!!

Интересен трик кој му овозможи да не плаќа кирија цел месец.

Рик Лакс често објавува снимки со негови кладби, во кои на суптилен начин успева да ги измами луѓето со кои се клади, а ние не можат ниту да му се налутат. Во овој случај Рик наполнил сад со вода и сипал црн пипер во него.

Му кажал на газдата кој му го издава станот дека ќе извади билијарска топка која е потопена во садот и тоа така што ни зрно црн пипер нема да остане на неговата рака.

Газдата прво се двоумеше, кажувајќи дека не сака да излезе будала, но проработила љубопитноста. Ставија кладба и тогаш Рик ја изведе „магијата“ – ги намачкал рацете со сапун  и кога ја ставил раката во водата, црниот пипер на површината само се тргнал. Остана газдата без кирија.

Овој трик изгледа како вистинска магија, но еве како навистина тоа го прават (видео)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »