Помогнете му нему, а и себе! Еве како да издржите подолго во кревет! - Македонија Денес

Помогнете му нему, а и себе! Еве како да издржите подолго во кревет!

Опомена!!!

Следете го упатството!

Ако сакате подолго да уживате во прегратките на својот партнер, потребно е да го направите следново:

Вежба на длабоко дишење
Вежбите на длабокото дишење пред самата акција ќе му помогне да се релаксира.

Оргазам за време на предиграта
Бидејќи пенетрацијата кај мажите обично ги забрзува работите, нека вашиот партнер ве доведе до оргазам за време на предиграта. И двајцата тоа ќе ве однесе во релаксирана состојба и ќе ги зголеми шансите заедно да стигнете до врвот.

Испразнете му ги батериите
Рачно или со орална стимулација, доведете го до лудило за време на предиграта. Со оглед на тоа дека на мажите им треба малку време за полнење на батериите, сексот ќе потрае подолго од вообичаеното.

Задолжителна пауза
Кога работите ќе заглават, неопходно е повеќе пати да земете пауза.

Прескокнете ја кучешката поза
Ова е одлична поза за брз секс. Но, повеќето мажи подолго ќе издржат во мисионерска поза или кога сте вие горе.

Со колку партнери/ки си бил/а? Еве го одговорот на прашањето што ги измачува двата пола (фото)

Опомена!!!

Поврзани вести

Translate »