Полека и без паника:Еве како да го спасите мобилниот телефон ако падне во вода (фото)

На сите ни се случува мобилниот телефон да ни се намокри – без оглед дали е во прашање дожд, пад во  вир или во веце шолјата. Мобилниот телефон е драгоцено средство и многумина не можат без него ниту еден ден, а да не зборуваме и дека поправка или купување не се ниту малку евтини. Затоа … Продолжи со читање Полека и без паника:Еве како да го спасите мобилниот телефон ако падне во вода (фото)